Vårt blivande hus.



Välkommen in på en liten smygkik.





Nedre plan.



Slänger säkert in lite fler bilder längre fram. Men visst är det fint? Vi är i alla fall så otroligt nöjda! Sedan har vi så klart massa saker vi vill fixa till och göra men man får ju ta lite då och då. Med ett hus är det ju inte samma stress som med en liten lägenhet, då planen är att bo kvar läääänge!

Det vi kommer satsa på först är hallen + vardagsrummet. Det är ju trots allt där man är mest. Sedan kommer vi nog ganska omgående fixa till utsidan, jag vill ha stilrent och snyggt. Inte massa växter på huset och så. Dessutom kommer vi måla fönsterluckorna vita (alternativ ta bort) och ta ned markiserna. Det kan man roa sig med en härlig kväll i sommar. =) Positivt är att ytterdörren var väldigt fin och vit!

Vi är sjukt taggade i alla fall och kan knappt bärga oss tills det blir vårt. Favoritrummet är så klart gillestugan med den öppna spisen och baren. Det är även glasdörrar så man kan öppna upp till en av uteplatserna, vilket är kanon! Men även rummet innanför med långbordet är perfekt, då de glasdörrarna också öppnas upp till samma plats. =)

10 kommentarer:

  1. Tack för ditt fina G Karin. ;)

    SvaraRadera
  2. Ojdå ; ) ska fortsätta då kanske.. Guud va fint! Verkligen jättemysigt och fräscht. Var på kapelle ligger det? Marcus föräldrar bor högst upp, på Bratterödsvägen Får man lov att fråga vad ni fick ge? Kram Karin (G) ; )

    SvaraRadera
  3. Grattis till husköpet! Ser jättefint ut =)

    SvaraRadera
  4. super fint de ser mycket finare ut inne än utanför om man ska jämföra =) när man bara ser själva huset så tror man inte de ska va så lyxigt/fräscht inne men de är ju super fint =)

    SvaraRadera
  5. Karin: Huset ligger på Hattmakaregatan, så det är precis under Bratterödsvägen in på en vändzon. =) Och bakom vår trädgård ligger en stor gräsplätt som man kan använda som extra gräsmatta. Igår när jag och Jonas gick förbi var det barn som var där och lekte. Vi är verkligen jättenöjda över läget! =)

    Får se om vi avslöjar priset längre fram i så fall när allt är klart. ;)

    Linda: Tack!! =)

    Melissa: Ja, utsidan är ju faktiskt inte den roligaste.. Men det ska vi nog kunna ordna till hyfsat bra i alla fall. ;)

    SvaraRadera
  6. Ännu en gång GRATTIS gumman så glad för eran skull! Så fint! Kramar från Antonio med mamma o pappa!

    SvaraRadera
  7. Tack vännen!! Puss på er!

    SvaraRadera
  8. vilket fint hus. Grattis till husköpet. Vi köpte hus för 3 år sedan och jag minns fortfarande hur spännande det var när man fick öppna dörren till huset för första gången och börja det roliga med att inreda det.

    SvaraRadera
  9. Tack! Ja, första gången vi går in utan att ägarna är där kommer nog kännas speciellt. =)

    SvaraRadera