Onsdag.

Idag kommer det bli en grym dag!! =) Sitter på jobbet och har precis lämnat lite papper till mäklaren. Det har redan kommit in en del bokningar så det var kul att höra. Sedan får man ju se hur många som är intreserade efter visningen. =)

Nu ska jag strax sminka mig och fixa det sista med håret. Har inte använt löshåret så mycket nu innan resan eftersom jag vill att det ska vara som nytt på bröllopet. Sedan har det varit så fullt upp med allt att jag har inte ens hunnit testat slöjan ihop med löshåret. Men jag får se till att ha många timmar på mig innan vi åker iväg till Valley of fire, det löser sig nog!

Det blev långklänning idag, fyndade den på rean här på jobbet förra veckan. Jonas är inte alls förtjust i detta plagg så det är den enda långklänning jag har och förmodligen den enda jag någonsin kommer äga. ;) Klart att jag lyssnar på vad mannen tycker är snyggt, men är det billigt får man göra undantag. ;)


Tidigare i morse.


Efter jobbet ikväll ska vi ut och ta oss några glas alkohol. Jag tyckte det var på tiden att vi snackade massa skit och sågs utanför jobbet allihopa. Får ju passa på nu innan jag är borta. =)

3 kommentarer:

  1. Hej! Grattis till ert kommande bröllop :) Tänkte höra med dig var du köpte ditt löshår? Funderar på att köpa det jag oxå och sätta i för att klara längden på bröllopsfrisyren :) Kram Angelica

    SvaraRadera
  2. Hallå där!! Det låter trevligt att ni ska ut med jobbet o ta o dricka lite alkohol.

    Själv ska jag fira lillelördag med några cider o en underbar man :)

    Ha det super kul ikväll!! :)

    kram

    SvaraRadera
  3. Angelica: Tack så mycket! Jag har handlat mitt löshår hos en frisör här i min stad (City Spa i Uddevalla) men det finns även att beställa hem från nätet. Det är från märket Poze och jag är väldigt nöjd!

    Anonym: Tack, kvällen blev kanon! Hoppas ni också fick en trevlig kväll! =)

    SvaraRadera