Hej då.

Japp! Tiden är här, det är dags att säga hej då! Mycket lycklig och glad är jag just ikväll och exakt i denna stund känns allt perfekt!

Vi stortrivs i vårt hus! Vi grejar och fixar med lite småsaker och planerar inför höst/vinter då de större projekten ska tas tag i. Alex trivs som fisken i vattnet han med! Vilket barn älskar inte att ha ett garage med massa leksaker i och en stor studsmatta på tomten?! =)

Jag älskar att heta Olsson, eller börjar vänja mig vid det i alla fall. ;) Det är underbart att vara Jonas fru och ringarna sitter stadigt på fingret! När jag kikar på bröllopsbilderna är jag så nöjd, över allt!! Hela mc-resan var fantastisk!


Nu ikväll har vi varit i Göteborg och firat med middag och bio! Vi har haft så fullt upp med allt att vi inte hunnit tidigare. Och det bästa av allt var att jag i morse fick reda på att jag fick chefsjobbet! Så det berättade jag för Jonas när vi beställt in maten. =)

Våren och sommaren 2011 har varit den näst bästa tiden i våra liv. (Våren 2008 kom ju Alex). Dock vägrar jag tro att det nu bara kan gå utför, som Jonas kan skämta om ibland. Visst! Livet är på topp, men detta är bara början på allting...

Tack för att ni läst och sköt om er!!

3 kommentarer:

  1. Lycka till med allt gumman!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Jag kommer verkligen att sakna din blogg, hoppas att du någon gång "kommer tillbaka" :) Lycka till och ha det så bra! Mvh A

    SvaraRadera
  3. Är inne och kikar ibland..och hoppas att du e tillbaks ;-)

    SvaraRadera