Vad tycker ni?

För någon dag sen skrev jag om att jag starkt funderade på att köra med svart band på min bröllopsklänning samt på tyllen under blommorna. Och nu undrar jag vad ni tycker?

Jag vet att ni är ett gäng som läser, så snälla lämna en kommentar. Det är helt ok att vara anonym om man vill.


Här ser ni tjejen som jag blev inspirerad av.


Två av mina vänner, samt svärfar har sagt sitt. Tack för det! =)

11 kommentarer:

  1. Åh! jag skrev ju en kommentar, den måste försvunnit på vägen!

    Men jag går för det vit-svarta! SUPER SNYGGT! och inte alls begravning! Stilrent och snyggt precis som du! <3

    Richard och jag (va när jag skrev sist) och är nu också rörande överrens!

    Hoppas allt är bra med dig annars!?

    SvaraRadera
  2. Självklart ska du ha svart och vitt, det var skitsnyggt!
    Ingen begravningskänsla alls

    SvaraRadera
  3. Jag tror också det blir himla snyggt, stilrent !

    SvaraRadera
  4. Det var jättefint på bilderna du visade och känner du själv att du verkligen vill ha det är det klart att du inte skall lyssna på vad andra som inte håller med dig säger. Kör på svart och vitt för tusan, du kommer vara outstanding anyway! ;)

    SvaraRadera
  5. Jag tycker att det är jättefint! Inte begravning om du frågar mig.... :) Bara modernt! Du kommer vara snygg i vad du än väljer men det skulle passa dig utmärkt! Nu har floristen talat hihi! Kram Malin

    SvaraRadera
  6. Tycker du ska välja det om du känner att det är det du vill ha. Jag som älskar rosa hade ju valt rosa rosor :-) Och du, begravning är det sista jag tänker på när jag såg bilderna, självklart kan du ha svart och vitt. Kram! Mikaela Andersson

    SvaraRadera
  7. Det var jättefint! Klart du ska köra på det om du känner att det är din stil =) Skulle själv kunna tänka mig både vita rosor med svart tyll och det svarta bandet på klänningen. Kram!

    SvaraRadera
  8. Varför bry sig om vad andra tycker?
    Det är ju din klänning och ditt bröllop.
    Vill du ha det så kör! :)

    SvaraRadera
  9. Hej! Första gången här. Fin blogg och helt underbart att ni har bröllop i Las Vegas!!! Wow! :) Du har fina inspirationsbilder och allt annat också här! :)

    SvaraRadera
  10. Håller med de andra! Du ska ha det som Absolut du vill ha! Förstår dock att du vill ha lite "smakråd", det vill jag också alltid. Fast oftast vet jag alltid vad jag VILL ha. Och det tror jag att du också gör =) Innerst inne ;-) Men ändå är man lite osäker och vill kolla vad andra tycker.. Så. Kör på det DU vill ha! Och Jonas såklart! Du kommer att bli skitsnygg vad du än väljer!! KRAM

    SvaraRadera
  11. Fast jag menade ju mest vita rosor å svart band, att det var det som påminde om begravning. Iaf på den ena bilden du hade där det såg så stramt ut på nåt sätt.. Men att ha svart band på klänningen e bara snyggt :) Men självklart ska du följa din egen känsla, skit i alla andra om du känner att det e rätt! :) Det e DIN (ja er, hehe) stora dag!!

    SvaraRadera