Klippning.

Idag gick vi upp som vanligt vid 8-tiden. Vi städade, dammsugade, satte på en maskin tvätt och hann även få fram trimmern innan vi gick till dagis vid 11.




Sötnosen redo för en dag full av lek och bus.

Måndag.

Hallå!! Nu är jag uppe på fötterna igen efter helgen och ska iväg till jobbet.

Hörs ikväll!
En kväll med tjejerna.

Nu ska jag ta bilen till Malin i Kungälv, där blir det tjejmys. Mat, massa snack och vin. =) Tror det kommer bli en toppenkväll. Om det blir utgång har vi inte bestämt än, men hur som helst kommer jag sova över. Jag och Matilda har tjingat soffan. ;)

Mycket make up och enkel outfit, känns som en bra kombination!
Depend.

Idag på lunchen köpte jag krackelerande nagellack från Depend. Det blev bra, men det krävs några lager lack för att få det snyggt. Och istället för överlack dämpade jag det svarta genom att ta en ljusrosa färg.

Blekfis.

Dagens outfit. Dags att ta tag i solningen snart. =p

Shoppingen.

Jag är riktigt nöjd! =)


Ny dator och massa make up.

Det blev bra med shopping igår. =) Efter att kollat runt på Åhléns i över en timma var jag klar med valet av smink plus att jag plockat till mig lite andra skönhetsprodukter.

Ni som är medlemmar på Åhléns vet säkert att de just nu har klubbdagar, så för varje 500:- man handlar för får man 100:- tillbaka i presentkort.

Så när jag shoppat klart så tog jag mina presentkort (papperslappar) och gick bort till badrumsavdelningen. Sedan plockade jag även till mig lite till Alex. De har 20% på alla barnbyxor just nu så det är bra att passa på att köpa. Ett par röda chinos valde jag, jättefina!

När jag kom fram till kassan en andra gång så sa hon dock att presentkorten inte börjar gälla förrän på måndag. Attans! Det kunde de väl sagt lite tidigare. ;) Men jag la undan det jag plockat till mig så hämtar jag det på måndag förmiddag innan jobbet.

Efter shoppingen på Åhléns åkte jag och syrran till Torp köpcentrum. Kikade runt lite, bland annat inne hos mamma på Lindex och wow vad fin deras butik blivit! Helt ny och inte alls i det vanliga "Lindex-stuket".

Hur som helst.. Det jag var ute efter på Torp var en ny dator, en minidator rättare sagt. Och det blev det inne på Elgiganten, en Samsung. Mamma har en likadan så jag visste att jag skulle bli nöjd med dem.

Sedan köpte jag ett ram-minne på Inet, hoppas det hjälper så att datorn inte är alldeles för seg. Just nu är det inget jag märker av, men det blir väl senare i så fall när jag lagt in massa skit på den. Men jag tror det blir bra, det får bli bra helt enkelt då jag inte vill lägga ut för mycket pengar på en dator. 2999:- kostade den.

Visar bilder på allt innan jag drar till jobbet!
Shopping.

Idag efter jobbet är det shopping på schemat! Planen är att shoppa massor, återstår att se om så blir fallet. =)

Hörs ikväll när Alex somnat!
Planer och drömmar.

På tal om födelsedagen som jag nämnde i förra inlägget... Det känns grymt bra att fylla 25! Kan bero på att vi har bröllopet framför oss som gör att man längtar lite extra, men jag måste säga att det ska bli skönt att bli vuxen "på riktigt". ;)

Jag har alltid sagt (när jag var yngre, ca 16-20) att om jag är 25 år, singel och utan barn kan jag lika gärna lägga mig och ...

Nä, lite hårda ord kanske men jag är och har alltid varit en riktigt familjemänniska. Och vilken underbar familj jag fått! Jag är enormt lycklig nu när jag snart når åldern 25 och vet hur livet ser ut, vilket är en jättehärlig känsla!

Fast ibland kan jag längta lite tills jag är 30. Då har man (förhoppningsvis) slagit sig till ro på riktigt och vet man vart man ska bo, vad man ska jobba med och hur familjen ser ut. I dagsläget är det inte spikat på något av dem punkterna, men det är väl lite roligt det med kanske.. =)

Men mitt i allt längtande efter framtiden försöker jag att stanna upp och njuta av livet som jag lever just nu.


Tråkigt med bara massa text, så slänger in en bild på mig och min andra hälft. Den är tagen april 08, 6 dagar innan Alex kom.

Halens.

Om 17 dagar blir jag 25 år och jag bestämde mig därför för att klicka hem en födelsedagspresent till mig själv igår kväll. Närmare bestämt 3 bikinis, (visar bilder när jag fått hem dem.) Väldigt nöjd med valen måste jag säga och jag hoppas nu bara att de är lika fina som på bilderna och att de sitter som en smäck! =)

Innan jag klickade iväg ordern gick jag med i Halens Facebook-grupp och fick då en rabattkod som gav mig 30% på dyraste varan + gratis frakt.

Ett litet tips till er som är sugna på shopping. =)
Träningen.

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade om min träning så här kommer ett inlägg. =)

Det går bra och det går framför allt framåt! Jag ser resultat på magen, vilket är jättekul! Jag har inte mätt med måttband, det känns fel då jag redan är smal. Däremot har jag fotat magen och man ser en klar skillnad. Då blir man motiverad till att fortsätta!

Men förutom att magen blivit något fastare så har jag lärt mig och fått in ett bra träningspass som passar mig.

Jag kör fortfarande med Jillians program level 3 men har bytt ut lite övningar mot dem i level 2. Dels för att minska antalet hopp (inte störa grannarna) och dels för att de andra övningarna ger och känns mer. Alla är vi ju olika. =)

Jag försöker träna varje dag, men på helgerna blir det svårt. Så då har jag tillåtit mig själv att vila, men annars är det full fart! Nu ikväll tränade jag så sent som 22.15, väldigt skönt att kunna lägga sig med gott samvete!

73 dagar kvar tills målet nu. ;)
Krackelerande nagellack.

De flesta har nog snappat upp den nya trenden med krackelerande nagellack. Jag har inte testat, men funderar på att köpa mig ett set på Åhléns. Frågan är bara om man ska välja lack från Isadora, Depend eller OPI. Någon som testat?

Katy Perrys kollektion för OPI.

Smygkik på badrummet.

Ena duschväggen är klar, bara fogen som fattas. =)

Alex.

Gooos i soffan.

Vårt underbara, fina, fantastiska hjärta!

Fåret Shaun, favoriten här hemma. =)
Baka baka liten kaka...

Idag har jag varit i köket nästan hela dagen. =) Bakat bröd, kladdkaka och lagat mat har jag roat mig med. Jonas har kaklat i badrummet och Alex har busat och lekt med sina leksaker. En mysig och alldeles perfekt söndag!


Recept på bröden finns på tasteline.
Ändrade planer.


I morse när Jonas skulle sätta upp mosaiken var det inte lika lätt som han trodde, på länga vägar. Så vi beslutade oss för att lämna tillbaka det och istället köpa kakel.

Och detta blev det, köpt på Bauhaus. Jag tror det kommer bli hur bra som helst!
Pieces.

Lite nytt från jobbet som fick följa med mig hem igår. =)

Mitt fina hjärta.

Idag har vi haft en bra dag, dock blev det ingen shopping. Tar det senare i veckan när jag är själv istället. ;)

Vi började dagen med fika hemma hos Katarina och Andreas. Alex var väldigt blyg i början, men när Andreas tog fram en boll släppte han loss och hade jätteroligt.

Senare blev det mat på McDonald's och lite spaning på kläder i butikerna i stan. Nu myser vi i sängen och kollar på film, hoppas på att lilleman snart somnar så han får vila lite innan vi ska iväg till svärföräldrarna ikväll. =)

Mor och son dag.

Det är dåligt med bloggningen just nu, men så blir det med den nya regeln här hemma. =) Men jag ska försöka uppdatera i eftermiddag/kväll, har lite blandat som jag vill blogga om.

Idag ska jag och Alex ha en jätterolig dag ihop! Dagen kommer bjuda på bus, fika och shopping.

Ha en bra dag!
Mosaiken.

I helgen ska Jonas fortsätta med badrummet och mosaiken ska upp. Hur roligt som helst och jag tror det kommer bli kanon!

Vi får se vad jag och Alex ska roa oss med bara, vi måste nämligen hålla oss borta när det är renovering här hemma. ;)

God morgon!

Denna morgonen startade precis som alla andra mornar.. Frukost med Alex 8.15, lämna honom på dagis vid 9.00 och sedan hem igen.

Och nu sitter jag här med en skål frukt och tänkte kolla på senaste avsnitten av Sofias änglar och Den hemlige miljonären. Väldigt bra och gripande program båda två tycker jag!

Senare blir det jobb och träning. Jag har inte bestämt mig om jag ska träna innan eller efter jobbet än, men då jag gottat ned mig väldigt bekvämt just nu gissar jag på att blir ikväll. ;)
3 månader kvar.

Om 3 månader gifter vi oss på Valley of fire! Lyckan är total!

Planerar och drömmer om USA.

Idag börjar jag klockan 16, då vi har inventering på jobbet nu ikväll. Den lediga tiden nu på förmiddagen har jag spenderat genom att träna, tvätta, kolla massa serier och planera vår resa.

Nu är det bara Jonas godkännande av hotellen och dubbelcheckning i schemat som saknas. Sedan kan vi boka klart allt! Underbart och väldigt spännande. Kommer med bilder på valda hotell direkt vi planerat klart. =)
Gårdagen.

Redo för jobb.

När jag kom hem på kvällen hade grabbarna lagat tacos och jag fick ett litet paket. Fast vi firar inte direkt alla hjärtans dag. Det finns så många andra dagar som betyder mer! =)

Vårkläder.

Snart är våren äntligen här och nya ytterkläder ska inhandlas! Jag har lagt undan en jacka på till mig på jobbet som jag tänkte köpa, sedan blir det såklart skinnjacka som varje vår.

Men förutom till mig så måste ju Alex ha nytt, vilket är väldigt roligt att shoppa!! Nya skor och nya vårjackor. Fast i år tror jag att jag vill köpa en väst till honom igen. Randig mössa och skinnjacka är en favorit som vi nog kör på som vanligt. =)

2009.


2010.
Alex & Alice.

Igår var våra vänner Viktoria och Alice här. Vi ses alltid en gång i veckan vilket jag tycker är jätteroligt! Både för oss mammor och barnen. =)


Februari 2010.

Februari 2011.

Ny header.

Inte rolig alls, men den får duga i några månader tills att kommer hem från resan. ;)
Santa Cruz.

Nu ikväll har vi spanat lite på körschemat i USA och kommit fram till att vi åker till Santa Cruz efter San Francisco. Det tar bara 1,5 timma att köra så det blir skönt! Då behöver man inte känna stressen av att kommer fram i tid, utan kan stanna om vi ser något roligt på vägen.

Jag har kikat lite på hotell och förmodligen kommer vi bo på detta. Det ligger (som ni ser) precis vid vattnet, helt underbart! Det är 0,12 km till stranden för att vara exakt. ;) Dessutom ingår det gratis parkering, vilket vi satt som ett "måste" när vi letar hotell.


Från hotellet är det 0,52 km till Boardwalk. Och här ska då i alla fall jag roa mig! =) Underbart att åka karusell och ha vattnet som utsikt.


Förhoppningsvis kommer vi ta en promenad på stranden lite senare på kvällen så man får se allt när det är upplyst.

Naglar.

Kikade igenom lite gamla bilder på datorn och hittade denna. Det blir nog så här jag kommer fixa mina naglar innan resan, tycker de är jättefina och tror de blir bra på bröllopsdagen. Planen var att ha fejdat, men tror jag ändrat mig. =)

Jag har redan pratat med Malin (bild på henne finns här) och bokat tid, antingen 4:e eller 5:e maj.


Lördag.

Idag har jag jobbat, vilket har varit kul då jag inte jobbar så mycket helger. (en lördag i månaden.) Och extra roligt är det att jobba med Therese! Vi peppar och tävlar alltid mot varandra! Jag jobbar ju på VM och hon kickar ass på JJ. ;)


Jag och Therese från i julas då vi var ute och åt med jobbet.
Snö.

Ingen bloggning imorse, vilket berodde på den äckliga snöstormen. Jag stack tidigare till jobbet så jag hann fixa både hår och make up där.

Dagen har annars varit bra! Efter jobbet åkte vi ut till mamma och Glenn där det blev god mat. Matte, Josefin och Jonas var också med, väldigt trevligt! :)

Visar den nya tröjan på måndag, tänkte ha den på jobbet då igen. :) God natt!
God natt.

Alex är nattad och träningen är klar. Nu blir det Millan-tid, dvs mys i sängen framför The Biggest Loser Australia.

Vi hörs imorgon! Då ska jag visa en ny tröja jag köpt på jobbet. =)
Level 3.

Idag var det första dagen med passet från Level 3 från Jillians 30 days shred. Tanken var att jag skulle tränat innan jobbet (som vanligt) men då jag vaknade med huvudvärk kändes det inte särskilt lockande.

Så det fick bli nu ikväll istället! Dock sa det bara pang, så kom huvudvärken tillbaka ca 3 minuter in i träningen. Men eftersom jag redan startat var det bara att fullfölja och pressa sig igenom. Och just att pressa sig själv är jag bra på! ;) Förra veckan då jag och Alex bakade bestämde jag mig för att köra lite extra träning på kvällen. Så det blev level 1 och 2 på Jillians program och sedan 8 minute abs. När jag hade tränat klart var jag så slut att jag spydde. =p

Men åter till 30 days shred... Det känns bra och jag har verkligen fått in träningen i vardagen nu. Skillnaden mellan level 2 och 3 var inte så stor som jag befarade, vilket var skönt! Det som kändes lite jobbigt var att antalet övningar med hopp var fler, vilket inte är optimalt när man bor i lägenhet med gamlingar under. Så jag kanske fuskar och byter ut några övningar mot de i level 2. ;)

Tisdag.

Dagens outfit. =)
Lycklig.

Allt är kanon just nu och det är mycket tack vare min underbara Jonas.

Måndag.

i morse innan jobbet.

Idag har det varit en bra dag, speciellt kvällen! Efter jobbet vid 16 styrde jag bilen till min underbara vän Malin i Kungälv. Hon bjöd på god mat och sedan satt vi och pratade tills klockan blev 21.30. Fick ett mess av min älskade sambo strax innan som undrade när jag skulle komma hem. =)

Jag och Malin i april förra året.

Skopunkten.

Det blev även lite nya skor igår och ironiskt nog är jag mest nöjd med gummistövlarna. Nu kan jag plaska i pölar med Alex och gå ut i skogen (som han så gärna vill) utan problem.



Fix och trix.

Jag var på jakt efter smycken igår, framför allt ringar. Jag har hela tiden tänkt att jag inte kommer kunna ha vanliga ringar sedan när jag får vigselringarna, men nu har jag ändrat mig! =)

Dessa hittade jag igår och jag är jättenöjd! Köpta på (från höger till vänster) Kicks, Bik Bok, Accent, JC och KappAhl.

Dock märkte jag att ena ringen var för stor när jag kom hem, så satte dit lite silvertejp. Vi får se hur länge det håller, det får nog bli en ny remsa om ett tag. Jag älskar silvertejp då det funkar till att fixa till det mesta!


Det blev även lite halsband på Ur & Penn, 30:- styck. Och min plan var att sätta ihop dem till ett halsband, vilket jag tycker blev kanon.

Shopping.

Idag vid 12 kom Jonas, Alex, Bella och Sossa och hämtade mig hos Vickan. Sedan styrde vi bilden mot Överby köpcentrum. Det blev en del shopping (mer än planerat) men jag är väldigt nöjd med köpen.

Bilder på det kommer imorgon, nu väntar sängen. God natt!Marginaljustera

Jonas söta systrar. Bella vänster, Sossa höger. =)
Bilder från lördagskväll.

Jag och syrran hade en jättemysig kväll!! Efter pizzan och massa prat förflyttade vi oss till sängen och mös med alla kuddarna, drack lite cider, kollade första avsnitten på OC och snackade tills klockan närmade sig 02. Vi hade en supermysig kväll!! Tack Vickan för det!


Jag älskar dig!Fet